fudo objavljeno: 22. siječanj 2013. objavljeno: 22. siječanj 2013. Molim da li Hrvi plaćaju troškove ostavinske rasprave, tj. troškove javnog bilježnika. Ovdje negdje sam pročitao da je bilo slučajeva gdje su hrvi oslobođeni dijela troška. Moj javni bilježnik veli da nema teoretske šanse za oslobođenje tog troška jer to je kao javnobilježnička nagrada. Hvala Citiraj
bovu odgovoreno: 22. siječanj 2013. odgovoreno: 22. siječanj 2013. oslobođeni su samo malog djela koji se odnosi na sudske pristojbe. Citiraj
zozef odgovoreno: 22. siječanj 2013. odgovoreno: 22. siječanj 2013. Molim da li Hrvi plaćaju troškove ostavinske rasprave, tj. troškove javnog bilježnika. Ovdje negdje sam pročitao da je bilo slučajeva gdje su hrvi oslobođeni dijela troška. Moj javni bilježnik veli da nema teoretske šanse za oslobođenje tog troška jer to je kao javnobilježnička nagrada.Hvala Tu bi se dalo pričati.Pojednostavljeno ,ostavinsku raspravu vodi sud,predmet ustupa bilježniku,ali na rješenju je žig suda . Ja bi se pozvao na braniteljski zakon,uvalio bilježniku u spis jednu ovjerenu kopiju hrvi.Pa nek se oni očituju,točno precizno,a onda žalba. Citiraj
nonamee odgovoreno: 22. siječanj 2013. odgovoreno: 22. siječanj 2013. Oslobođenje se odnosi na sudske, upravne i javnobilježničke pristojbe. to je iznos koji se plaća državi. javnobilježnička nagrada je plaća javnog bilježnika i nisu hrvi toga oslobođeni. Citiraj
fudo odgovoreno: 22. siječanj 2013. Autor odgovoreno: 22. siječanj 2013. Tu bi se dalo pričati.Pojednostavljeno ,ostavinsku raspravu vodi sud,predmet ustupa bilježniku,ali na rješenju je žig suda . Ja bi se pozvao na braniteljski zakon,uvalio bilježniku u spis jednu ovjerenu kopiju hrvi.Pa nek se oni očituju,točno precizno,a onda žalba. Pa ovo nije loš prijedlog, budem tako napravio. Hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.