anonimno objavljeno: 7. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 7. lipanj 2006. imam nove skripte iz službeničkih odnosa i EU pa neznam kako to staviti na dohvat svima, imam meil adresu s imenom i nebi htjela napisati a ima 4 plus 11 - 15 stranica mogu li to sve staviti na legalis pod neku temu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zex odgovoreno: 7. lipanj 2006. Dijeli odgovoreno: 7. lipanj 2006. Hvala vam, pošaljite ih na legalis@legalis.hr. Malo smo zauzeti ovih dana, no pregledamo ih i uskoro objavimo. Objaviti ćemo ih ili kao objavu u Forumu, ili kao download u sekciji Propisi i dokumenti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 7. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 7. lipanj 2006. bilo bi dobro da što prije stavite jer ima na blogu skripta ali po starom zakonu i bez eu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 20. rujan 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2006. Molim Vas da mi pošaljete skripte za polaganje državnog stručnog ispita. HItno mi je !!! E-mail: ina02@net.hr Unaprijed Vam zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.