anonimno objavljeno: 10. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 10. lipanj 2006. kupila sam stan od grada (grad je sklapao ugovore u korist fonda za naknadu oduzete imovine) 1999 g.na obročnu otplatu u kojoj je krivo upisana k.č. a ugovor je kao takav proveden u krivom zk. kako bismo ispravili očitu grešku sklopili smo aneks ugovora, naravno sve na moj teret (ovjere kod j.b., katastarski plan, očitovanja grada i sl.) e, sad me zemljišno knjižni odbija jer se ne može ispraviti na temelju aneksa ugovora, već treba uknjižbeno očitovanje. naravno fond me je obavijestio da ne može dati uknjižbeno očitovanje. što sad? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 11. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2006. Tužiti prethodnog vlasnika i tražiti očitovanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.