Jump to content

Burza rada i splata nannade za polovicu radnog vremena


VALJAK

Preporučene objave

poštovani , burza rada mi neče isplatiti naknadu za nezaposleneu punom iznosu, naime radila sam u firmi skračeno radno vrijeme 4 sata a 4 sata mi je plačao HZZ zbog dolesti djeteta, dakle bila sam prijavljena na 8 satno radno vrijeme. Sad kad sam se došla prijaviti na buzu žele mi isplati samo naknadu za 4 sata rada , koje mi je plačala firma. A 4 sata plače koju sam dobivala od HZZ ne makar je to bila naknada za plaču , prijavljena sam na 8 satno radno vrijeme i svi porezi i doprinosi su uredno plačeni za osam sati rada. A za desert sad još traže nek donesem 3 prosjeke plače kad sam radila puno radno vrijeme koje je bilo prije 14 godina prije neg je djete oboljelo. molim vas lijepo dajte mi neki savjet da znam kamo da se okrenem . Poplavljena mještanka Puščina Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko odluka bude zaista takva, a ja eto s obzirom na sve što ste gore naveli ne vidim nikakvog razloga za to jer se ovdje prethodno ne radi o isplati nekakve naknade, već nadoknade plaće koja se u konačnici temelji na ugovoru o radu za puno radno vrijeme, tada u svakom slučaju izjavite žalbu na takvu odluku, odnosno kad stigne nekakvo obrazloženje takvog stava HZZZ koji izgleda za sada nije ni konačno zauzet u prvostupanjskoj odluci, javite nam ovdje...........pa ćemo već vidjeti kako su obrazložili tako nešto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija