lidija86 objavljeno: 27. veljača 2013. Dijeli objavljeno: 27. veljača 2013. Poštovani, Molim Vas za hitnu pomoć. Trenutno sam u sudskom postupku zbog dugovanja manje novčane vrijednosti. 2009 godine u 8 mj.položila sam vozački ispit b kategorije. Sve do 2011 nisam znala da sam još kao dužna toj autoškoli koja mi je onda samo poslala račun - gore navedeno dugovanje po obračunu 2000,00 kuna. Nisam htijela platit jer nije bilo nikakve specifikacije i s tim razlogom sam otišla i na sud. Sad me zanima dali firma pravno i porezno smije izdati račun 2 pa čak i više godina kasnije nakon pružene usluge? Dali je to zakonski pravodostojan temelj za plačanje? Kako da si pomognem? Kako da znam šta je u tom obračunu? Saznala sam da nisam jedini slučaj na sudu s tom autoškolom, da nas tuži više...jednostavno je naknadno nakon 2 godine odlučeno da postoji dugovanje... neznam šta ću, za mene su to veliki novci... molim pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lanakuku odgovoreno: 28. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2013. Sličan problem imala je moja prijateljica i kad sam pitala u svojoj autoškoli u Zagrebu što činiti,rekli su ako ne postoje nikakve specifikacije nema se navodno što brinuti,i sad ne vjerujem da će nakon toliko ići ganjati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.