zvirinovnik objavljeno: 28. veljača 2013. Dijeli objavljeno: 28. veljača 2013. Molim pomoć, ako vlasnik obrta svojim radnicima želi kupovati topli obrok, a nije mu isplativo isplaćivati im ga kao dio plaće jer topli obrok ide u oporezivi dio plaće, kako se onda tretira kupovanje toplog obroka za njih? Da li može vlasnik obrta kupovati tople obroke za svoje radnike i knjigovodstveno ih sprovoditi kao takve? Znači npr. kod terenskog obrta - jedan dan su na jednom kraju grada i idu u restoran X, drugi dan na drugom kraju i idu u restoran y - da li je dovoljno da vlasnik obrta pokupi račune iz restorana x i y i sprovede ih kao topli obrok za radnike? Tretiraju li se ti računi u tom slučaju kao troškovi reprezentacije ili kao obične URE? Molim pomoć - na koji način je najisplativije (legalno) davati tople obroke radnicima ako si vlasnik obrta? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.