anonimno objavljeno: 13. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 13. lipanj 2006. prije 5 tjedana ili ti nešto više od mjesec dana imao sam prometnu nezgodu i čekam još uvijek policijski zapisnik. Da li je to uobičajeno da se toliko čeka i da li ga ja mogu otići podignuti ili ga oni šalju poštom? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 16. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2006. Nazoviteb policijsku postaju telefonom i provjerite da li je zapisnik gotov. Ako je 20 kn biljega i pisani zahtjevom možete podići zapisnik u PP. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 17. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2006. moj predhodnik je u pravu. naslov nije da popljujem vas nego muriju, jer u eri raznih komunikacijskih mogućnosti oni nisu u stanju poslat zapisnik poštom na zahtjev- pa platila bi i poštarinu i biljege. kad sam ja to radila nisam imala auto ,a nisam htjela nikog gnjaviti pa sam jahala 3 dana do heinzlove, jer ovisno gdje se saobračajka dogodila idete il u heinzlovu il u lučko. zašto mjesto za podizanje zapisnika ne bi bilo negdje gdje se ne mora 5 puta presjedat gradskim prijevozom? savjet kupite biljege prije, jer koliko ja znam u lučkom ih nema za kupit pa bi vam se moglo dogodit da poljubite vrata neobavljena posla. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.