Reach objavljeno: 3. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 3. ožujak 2013. Oprostite unaprijed ako sam promašila podforum. Inače, vodila sam raspravu sa osobom preko facebook pm-ova. Razgovor je tekao u smjeru gdje je ta osoba bila sve više i više uvredljiva, skretala s teme, izvrtala argumente. Na kraju sam tu osobu u svojoj sljedećoj poruci, između ostalog, "podbola" sa uvredom koja možda je ili nije istinita. Ta osoba sad prijeti tužbom zbog te uvrede. Dok pišem ovo možda neki shvate da je riječ o 2 curice u svađi ^^, ali tema je bila rad određene organizacije i njihove beneficije i ovlasti. Zanimaju me 3 stvari: 1) Dali je moguće tužiti nekog na temelju nečeg izrečenog u facebook pm-ovima? 2) Smijem li objaviti taj razgovor na javnim blogovima i forumima da pokažem s kakvom se osobom ljudi moraju odnositi. 3) Dali ja mogu tu osobu tužiti za uznemiravanje jer ovo ne prestaje? Zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 3. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2013. Ako objaviš onda te može tužit. Ako je uzvratila uvredu tebe sud može oslobodit kao i ako si izazvana njenim ponašanjem. Tužit je jedno a bit osuđen je drugo.A i "curica" mora imat love za pokretanje postupka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.