anonimno objavljeno: 14. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 14. lipanj 2006. I ja sam primljena 5.7.2005. g. Prema ikoni poruke vidite kako mi je. Bilo kakva pomoć u pitanjima iz općeg dijela je dobrodošla. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 14. lipanj 2006. U Zadru je troje ljudi položilo zadnja 3-4 mjeseca. Svi su učili po skripti koja je negdje "niže" objavljena na Legalisu te po pitanjima koja ovdje ljudi objavljuju.Pitanja se ponavljaju i nema pitanja koje je ove naše pitalo a da nisu ovdje objavljena. Ne znam da li znaš da i vježbenici polažu nekakvu skraćenu verziju posebnog dijela i to od strane 4 ispitivača-prvo 2 sata pismeni, pa još malo usmeno propitaju.Znači moraš barem pročitati Zakon o ugost.dj., Zakon o turist.dj.,Zakon o bor.prist., Zakon o trgovini, Zakon o prekršajima, Zakon o normiz. i mjerit., Zakon o zašt.potr., Zakon o drž.služb. te naravno Zakon o DI!Evo pitanja iz posebnog dijela za vježbenike: 1.Po kojim zakonima postupaju i što utvrđuju inspektori? 2.Kako neki objekt dobiva legalitet? 3.Koje se usluge prema Zakonu o zašt.potr. smatraju javnima? 4.Koje poslove obavlja DI? 5.Što se kontrolira u vinarstvu? 6.Ustroj DI? 7.Što utvrđuje Zakon o ugost.dj.? 8.Tko se sve može baviti ugost.dj.? 9.Agencije, vrste? 10.Tko ne plaća boravišnu? 11.Rokovi za uplatu boravišne? 12.Voditelj poslovanja? 13.Što sve sadrži deklaracija? 14.Sukladnost proizvoda? 15.Vrste trgovina? Ako i vi imate nešto objavite.Pozdrav iz Zd! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.