Jump to content

Plaćanje alimentacije u ime supruga

Mamek32

Preporučene objave

Poštovani, molim za vaše mišljenje. Moj nevjenčani suprug je doživio teški moždani udar i još je u bolnici. Oporavak će biti težak i dug. Biti će na dugom bolovanju. Ima dva sina iz prvog braka, od 17.i 18.godina, kojima plaća alimentaciju. Maloljetnom sinu na račun bivše supruge, a punoljetnom na njegov tekući račun. Svakome po 17% od svojih primanja. On trenutno nije u mogućnosti izvršiti uplate nego ću to morati ja. Naravno, primanja će biti daleko manja, ne znam koji je maksimalni iznos na koji ima pravo. Otac je i našeg maloljetnog djeteta. Zanima me da li iznos visine alimentacije u ovakvim stanjima podliježe kakvim promjenama u vidu snižavanja iste i da li ja smijem vršiti uplate na isti način kao i on do sada, s time da će iznosi alimentacije biti vrlo mali. Želim zaštiti supruga od mogućih potraživanja bivše supruge koja je vrlo nekretna, čak i u ovako nesretnim okolnostima. Ako imate i neki drugi savjet koji bi mi mogao značiti, molim vas da me obavijestite ovim putem. Unaprijed zahvaljujem.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija