anonimno objavljeno: 14. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 14. lipanj 2006. stric mi je zatvorio vodu,podigao sam tužbu za ometanje posjeda i dobio sudsko riješenje da stric mora pustiti vodu,on nije htio pa je došao sudski ovršitelj i otvorio vodu.godinu dana je u mom stanu bilo vode no u svibnju mi ponovno zatvara vodu tako da opet nemam vode u stanu.račune za vodu sam uredno podmirivao.ponovno sam se obratio sudu no stric kaže da ga sud ne interesira i da će samo preko njega mrtvog biti vode u mom stanu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 14. lipanj 2006. Opet ga tužite i opet sigurno gubi. Na kraju će ga dosta skupo koštati taj inat. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Baldo odgovoreno: 20. lipanj 2006. Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2006. Nikako ne tužiti ponovno, već zatražiti ponovnu ovrhu na temelju ranijeg rješenja. Rok za takav zahtjev je 30 dana od ponovljenog smetanja. Vjerojatno u rješenju o smetanju posjeda postoji i prijetnja novčanom kaznom za slučaj ponavljanja - u tom slučaju i nju zatražiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.