marina171717 objavljeno: 8. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 8. ožujak 2013. bila sam član komisije na inventuri u studenom 2012 .tada nije utvrđen manjak.kontrolnom inventurom u veljači 2013 je utvrđen manjak koji se odnosi na posudbe djelatnika u toj poslovnici.inače ja nisam djelatnik te poslovnice.sad me se tereti za navedeni manjak i uručena mi je pismena opomena..molim savjet kako da postupim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 8. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2013. Pa žali se na tu opomenu.Ako se zna da je nešto posuđeno zna se i kad se posudilo i tko je posudio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marina171717 odgovoreno: 9. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2013. ne terete me novčano ipak nisam ja kriva za te nedostatak tih novaca ,dobila sam opomenu a što bi dobila da se tužim??? da li trebam sastaviti neku svoju verziju događaja i tražiti da oni meni potpišu...što da radim?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 9. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2013. Nećeš ih tužit nego se žalit da si neopravdano dobila opomenu za nešto za što nisi kriva.Ne znam iz kojeg razloga tebe terete za manjak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 10. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2013. Napišete ODgovor na opomenu od dana tog i tog i u njoj odbacujete ikakvu odgovornost za ono što Vas se tereti zbog razloga tog i tog. Pošaljete preporučenom poštom s povratnicom na adresu firme i gotova priča. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.