annemarie objavljeno: 9. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 9. ožujak 2013. Nakon djedove smrti naslijedila sam njegov dio kuće koji je imao u jednakom suvlasništvu sa mojim ocem.Račun za komunalnu naknadu i zbrinjavanje voda sam prebacila na sebe prilikom čega nisam provjeravala da li je djed plaćao godišnju naknadu samo za svoju polovicu ili se to odnosilo na cijelu kuću i česticu na kojoj je kuća.Račune sam par godina uredno sama plaćala iako sam se odselila zbog nemogućeg suživota sa svojim roditeljima.Čim sam odselila,otac mi je promijenio brave pa mi je onemogućen svaki pristup kući osim do sandučića za poštu jer dvorišna vrata nemaju ključ.Nakon te 2,3 god sam te račune prestala nalaziti u sandučiću.Mislila sam da ih je on plaćao.Kako god bilo,sada sam dobila ukupan račun za dugovanje koji moram platiti ili mi slijedi ovrha.Bila sam u uredu i vidjela sam da smo otac i ja svaki pola trebali plaćati tu naknadu,koju sam ja od 2006-2009 plaćala sama.Što je najgore,očito je sva obavještenja bacao cijelo ovo vrijeme.Jer ne znam kako nijednom nisam ništa takvog zatekla u sandučiću.U principu ako sam ja sama ne znajući plaćala svu naknadu,logički bi mi bilo da ovaj dug podmiri sam.Ili bar svaki pola.U uredu su mi rekli da njega unatrag ne mogu teretiti.Što da radim?Ionako mi ne ostaje previše od plaće i ne znam kako da dug podmirim makar mogu i na rate.Da li ikako mogu teretiti i oca za ovo dugovanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.