dvaske objavljeno: 10. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 10. ožujak 2013. Ova situacija je nadasve kompleksna. Majka moje prijateljice je izvrsila ratne 92 godine zamjenu kuce iz jednog vojvodjanskog mjesta za kucu na jadranskoj obali, na vrlo atraktivnoj lokaciji. U tom zamjenskom ugovoru je laziran potpis i podatci osobne iskaznice moje prijateljice. Ugovor je ovjeren kod srbijanskog notara. Na osnovu tog ugovora 98 godine sudac je predhodnog vlasnika jadranske kuce izbrisao iz ZK i upisao moju prijateljicu, njezinu sestru i njihovu majku kao trecinske vlasnike. 2009 godine majka moje prijateljice tuzi predhodnog vlasnika kuce za cesticu do kuce koja se tretira kao pasnjak a obstruira prilaz kuci i na racun ogluhe se knjizi na pasnjak kao jedini vlasnik. Majka moje prijateljice joj ne dozvoljava da koristi kucu jer je ova iznajmljuje strancima. Kako moja prijateljica moze osporiti odluku suda za uknjizbu majke na pasnjak kad zna da je bivsi vlasnik ziv i zdrav u Beogradu, sta bi se dogodilo i da li je to moguce kad bi bivsi vlasnik pasnjaka prenio prava potrazivanja na moju prijateljicu, da li bi u tom slucaju moja prijateljica imala pravo tuziti majku,koliko bi to trajalo, da li postoji zastara za nepravilnosti u zamjenskom ugovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 10. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2013. Tko je utvrdio nevaljalost ugovora o zamjeni. Ako je presuda donesena temeljem ogluhe,onda tuzeni moze u propisanom roku predloziti povrat u prijasnje stanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.