cupsek objavljeno: 11. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 11. ožujak 2013. Poz. Nakon smrti majke otac, brat i ja naslijedili smo svaki 1/3 dijela polovine kuće. Drugu polovicu ima otac. Brat s nama ne živi više od 20 god., a kuću koja je sad izgradili smo prije 10 god. supruga i ja uz pomoć njenih roditelja. Sad otac u dogovoru s bratom želi "sve", osim moje 1/3 u polovici sa izgovorom da sam radio bez njegovog dopuštenja?? Koja su prava mene i supruge u toj kući pošto imamo sve račune od gradnje, nabave mat. i ostalo? Što bi se desilo da on odluči kuću prodati ili darovati nekome? Da li možemo tražiti povrat uloženog u kuću? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 11. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2013. tužbom od suvlasnika tražiti povrat ulaganja .(uvečano za zakonske zatezne kamate) prije tužbe ih pozovite (pismeno sa povratnicom) na povrat uloženih sredstava. prikupi dokaze i svjedoke . otac nije spriječio izgradnju i nemože se pozivati na nedostatak njegovog dopuštenja i majka bila suvlasnica. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.