Jump to content

Dobijanje državljanstva


anonimno

Preporučene objave

Obracam Vam se sa molbom, odnosno pitanjem kako da regulisem Hrvatsko drzavljanstvo.

Stalno mesto prebivalistva mi je Novi Sad - Srbija. Upisan sam u knjigu drzavljana u Iloku - Hrvatska odakle sam 1997. godine( ili 98. godine ne secam se tacno) dobio Domovnicu. Domovnicu sam dobi postom jer sam tako i trazio.

Buduci da sam radio u "drzavnoj organizacij" u Srbiji morao sam regulisati drzavljanstvo Republike Srbije sto sam i ucinio i dobio drzavljanstvo Republike Srbije. Nadleznima u firmi gde sam radi predao sam domovnicu jer su od mene to trazili.

Kada sam se ponovo obratio Maticnom Uredu Ilok, da mi izda domovnicu, dobio sam obavestenje da ja jesam upisan kod njih, ali da su moji podaci prebaèeni u Odzake - R.Srbija i da mi ne mogu izdati Domovnicu.

Domovnicu koju sam vec jednom dobio ne mogu da prilozim, jer je unistena od strane nadleznih u firmi gde sam bio zaposlen.

Upisan sam u knjigu drzavljana u Iloku na osnovu zakona koji je vazio u Republici Hrvatskoj kada sam rodjen 1974. godine, jer su mi roditelji tada bili prijavljeni sa stalnim mestom boravka i zaposleni u Iloku, gde sam i ja ziveo otprilike godinu i 6 meseci po rodjenju.

Inace, rodjen sam na teritoriji R.Srbije u Odzacima.

Po nacionalnosti Madjar

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija