gradjevinac objavljeno: 20. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 20. ožujak 2013. Prije godinu dana desila mi se nezgoda na radnom mjestu gdje sam zadobio teške ozljede u vidu prijeloma kostiju lijeve šake te kompresivni prijelom kralješka L1. Stražnja spondilodeza Th XII-L2.Nakon traume i operacijskog zahvata kojim se fisira dinamički segment torakolumbalne kralježnice je izvan funkcije.nisam sposoban za statička i dinamička opterećenja kralježnice.Klinički nema motornog neurološkog deficita.Fizikalnom terapijom može se utjecati samo na smanjenje bolnosti i održavanje postojećeg stanja i trofike pripadajuće muskulature.Na funkciolnalnim snimkama vidi se umjerena gibljivost kralježnice pri ante-pri retrofleksiji.suženi i.v. prostori ostaju neizmjenjeni.Imam priznatu ozljedu na radu i na bolovanju sam već duže vrijeme. Imam rješenje o tjelesnom oštećenju od 40% s osnove ozljede na radu i bolesti i priznaje mi se pravo na nastalo tjelesno oštećenje od 30%(8 stupanj) kao posljedica ozljede na radu.Sada me zanima imam li pravo na postotak invalidnine i koliki bi on bija s obzirom da sam ima prijelom slabinske kralježniceI KOJA JOS PRAVA IMAM NA OSNOVU OZLJEDE. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
wectra odgovoreno: 15. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2015. Imam isto iskustvo pa me zanima kako ste prosli koliko imate godina ja 35.dali boli itd Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
wectra odgovoreno: 15. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2015. Dali se moze traziti odsteta.koliko dobivate invalidnine...meni se sve isto desilo pred tjedan dana pa ako netko nesto zna.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.