anonimno objavljeno: 17. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 17. lipanj 2006. Ekipa, bila bi zahvalna ako mi netko koje je već bio na ispitu u 6. mjesecu javi kako je bilo, koja komisija, pitanja, itd... Hvala puno!! :xwave: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 20. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2006. Dajte ekipa!!!! Sigurno je netko bio. I nama se bliži čas.Kakav je ovaj lipanjski rok??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 20. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2006. vruce, vruce i opet vruce komsija: 1.Koketi, standardna pitanja sa portala 2.Buljan, isto 3. Olga Jeličic, nema pravila, dosta šara sa pitanjim 4. Gašpar, ovisi od dan do dana (najgori) 5. Garačić, njena pitanja (korektna) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 20. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 20. lipanj 2006. Kazneno - Čule (ZDO) - mislim da nas je pitao svakog samo po tri pitanja iz KZ (glava u kojem je KD iz presude, KD iz presude i opći dio) i ZKP (mjere opreza, zaštićeni svjedok, tjeralica, kazneni nalog); u osnovi ne traži puno, tko se bavio kazenim prolazi bez problema. Građ. materijalno - Damjanović (ZDO) - korektna, pitanja sa foruma, traži dosta - uzme neki institut i onda po zakonu prođe sve članke, npr. poslovodstvo bez naloga članak za člankom. Pazite se trgovačkog jer pita pitanja za koja mi se čini da nisu navedena kao literatura (smanjenje i povećanje kapitala, isključenje člana društva i sl.). Građ. procesno - Vičić (odvj.) - iako je dosta nezgodan, ja sam dobro startao s njim jer sam iz iste struke pa sam ga zapričao. Postavlja pitanja za koja morate dobro razmisliti što želi da mu kažete - npr. pitanje sastojci tužbe, kolegica krene doslovno definicijom iz zakona, a on kaže "Šta će te prvo na tužbu napisati glavni zahtjev?" - on želi da odgovoriš što sve pišeš kad sastavljaš tužbu. Obiteljsko osnove osnova - brak, skrbništvo, posvojenje, opet pitanja iz prakse tipa što matičar radi nakon što sklopi brak ili što nevjesta i ženik nose matičaru kad žele sklopiti brak. Uprava i radno - Pajalić (Upr. sud) - najlakši i najugodniji ispitivač, preletjeli smo cijeli ZUP i ZUS u 15 minuta, traži osnove, daje ti da izabereš jedno načelo i jedan izvanredni pravni lijek. Radno pita korektno, najbitnije stvari. Ustav i ustrojstvo - Jug (ZDO) - pitanja sa foruma, ništa posbno teško, ne pita toliko loše koliko ima loš stav, očekuješ neki dignitet od tog ispita, a on uđe i žvaće žvakaću, u pola odgovaranja počne tipkati na mobitel. Moj savjet - koncentrirajte se na građansko i kazneno, čini mi se da je sve u odnosu na to sporedno i ako se iskažete s tim gradivom puno toga će vam drugi oprostiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 23. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 23. lipanj 2006. ljudi, ja sam i mao 03. lipnja i prošao sam. Imao sam Pantlika, Josipović (nije pitala zk), jelčić, buljan i galić. Ne odustaje duhom sve se može kad se hoće i ima tri mjeseca učenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 24. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 24. lipanj 2006. Subota... komisija.. Garačić, Turkalj, Brežanski, Palarić, Jesenković... PROŠLA... Ljudi, nemojte se bojati Garačićke...kod nje nema iznenađenja.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 28. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 28. lipanj 2006. ....bila u lipnju,prošla, komisija: NOVOSEL- jako detaljan, na trenutke neugodan (ako se ne zna baca komentare, ali ne utječe na prolaz), ali korektan ispitivač, točno po pitanjima sa legalisa LOVRIĆ- pita samo osnove, općenita pitanja, opisna koliko se kandidat sjeti, skoro pa nema potpitanja, iznimno ugodna ČOLOVIĆ- po redu pitanja sa legalisa, ne izlazi iz tih okvira GRBIN- najpoželjniji ispitivač, pita osnove bez detalja, ne zamjera greške, veći dio vremena on priča TURKALJ- možda na prvu loptu djeluje strog, ali ako se radi po njegovim pitanjima i dobro se počne sa odgovaranjem nema problema (čak smiruje kandidate, tu i tamo se našali, pa je na kraju i simpatičan), prođe kroz sve zakone, uprava detaljno, ostalo osnove Sve u svemu, pravosudni nije problem polagati jer kad si tamo jednostavno se sjetiš svega naučenog, i ispada kao čak bi se usudila reći ugodan ispit,ali spremanje je onaj grozni dio, pa dok se preživi taj dio i ostane koliko toliko cool zadnjih tri dana, ima malo sreće sa komisijom i nije toliki veliki problem. Sretno ljudi. Ciaos Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.