lorena79 objavljeno: 21. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 21. ožujak 2013. Molila bih ako netko zna da mi pomogne, imam nešto poreznog duga i naravno podosta kamata, skupila sam dovoljno sredstava da platim sav porezni dug, pa me zanima postoji li mogućnost da ako platim puni iznos glavnice da mi otpišu kamate,,obrt, trgovina mi još uvjek radi i nije u blokadi. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marco24 odgovoreno: 21. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2013. bilo je prošle godine, čuo sam nešto o tome ipak koliko znam nema ove godine, ali provjerite u poreznoj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lorena79 odgovoreno: 19. listopad 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 19. listopad 2013. imam pitanje vezano za porezni dug nakon zatvaranja obrta krajem 2007 za svoga tatu koji je otišao tada u mirovinu, ali dug je ostao. dobio je jučer opomenu, ako ne plati u roku 8 dana ići će rijšenje o ovrsi,dosta toga je u zastari, a za neka 2,5 mjeseca bude gotovo sve..sad sam u nedoumici, dali da na temelju te opomene pišem zahtjev za zastaru ili da on ode u poreznu i da mu izlistaju za koje vrijeme ga duže i koliko, jel se može tražiti od njih taj dokumenat? pa da tada pišem taj zahtjev?? i zanima me još ako ne reagiram nikako na tu opomenu, pa kad pošalju rješenje o ovrsi mogu li tada pisati zahtjev za zastaru?? iskreno želim dobiti na vremenu. hvala vam! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lorena79 odgovoreno: 20. listopad 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2013. imam pitanje vezano za porezni dug nakon zatvaranja obrta krajem 2007 za svoga tatu koji je otišao tada u mirovinu, ali dug je ostao.dobio je jučer opomenu, ako ne plati u roku 8 dana ići će rijšenje o ovrsi,dosta toga je u zastari, a za neka 2,5 mjeseca bude gotovo sve..sad sam u nedoumici, dali da na temelju te opomene pišem zahtjev za zastaru ili da on ode u poreznu i da mu izlistaju za koje vrijeme ga duže i koliko, jel se može tražiti od njih taj dokumenat? pa da tada pišem taj zahtjev?? i zanima me još ako ne reagiram nikako na tu opomenu, pa kad pošalju rješenje o ovrsi mogu li tada pisati zahtjev za zastaru?? iskreno želim dobiti na vremenu. hvala vam! molim pomoć? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 20. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2013. kad pošalju rješenje za ovrhu na to rješenje uputiti prigovor. prigovarati nastanku duga (u cijelosti) i zbog troškova. obvezni navesti da su potraživanja duga u zastari. sud,javni bilježnik a ni upravna tijelane paze na zastaru po službenoj dužnosti. na zastaru se moraš pozvati. na opomenu ne vrijedi prigovarati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lorena79 odgovoreno: 21. listopad 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2013. hvala, a jel neće biti kasno pisati zahtjev za zastaru kad već bude izdato riješenje? strah me da ne izgubim tu mogućnost? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.