tompa14 objavljeno: 22. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2013. Postovani, zanima me da li mi tvrtka samovoljno bez mog pristanka moze odrediti i dati da obaljam 2 posla (poslovi dvije zasebne sluzbe) istovremeno? Poslovi medjusobno nisu povezani, jedan je naplata/informatika drugi posao je spedicija i roba. Ne stignem vise obavljati kvalitetno oba posla, ali, sutim i radim jer je tesko u danasnje vrijeme naci posao.... Imam li pravo i na dvije place ili povisicu? Kako da se postavim, sto je zakonski utvrdjeno? HVALA! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 22. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2013. Vjerojatno imate nekakav ugovor o radu, pa tamo za početak treba potražiti koji su poslovi ugovoreni za koju plaću...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tompa14 odgovoreno: 25. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2013. Tako je imam ugovor o radu i opis radnog mjesta, a u njemu ne piše da obavljam dva posla, dok svoj posao iz ugovora ne stignem obavljati kvalitetno! Dakle, mogu i dalje raditi dva posla bez pravo za naknadu i mir na poslu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.