ljilja1 objavljeno: 22. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2013. Pozdrav, imam pitanje koje me muči već duže vrijeme.Imam oca koji živi u Švicarskoj.Nije bio u braku sa mojom majkom,priznao me kao svoje dijete.Majka nikada nije tražila alimentaciju,pa me zanima da li imam pravo podnijeti tužbu u Švicarskoj za zaostale alimentacije s obzirom da imam 33 godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 26. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2013. Iz vaseg posta je sasvim jasno da se pitanje alimentacije nije nikad postavilo,pa je slijedom toga izvjesno da dug nepostoji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ljilja1 odgovoreno: 27. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2013. evo saznala sam naknadno da je tužba pokrenuta prije 30 godina.da li ipak imam pravo pokrenuti postupak tužbe za alimentaciju?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.