Jump to content

Hitno...putno osiguranje i nesretni slučaj???

AMYY

Preporučene objave

Molim Vas,pomozite mi,potrebna mi je hitno informacija....tata mi je uplatio si putno osiguranje radi privatne posjete rodbini u Austriju.No medjutim otisao je je par dana ranije nego sto mu pocinje vrijediti osiguranje,jer eto neplanski mu je iskrsnuo prijevoz do tam.I da stvar bude bolja dogodio mu se nesretni slucaj dan prije valjanosti tog osiguranja i zavrsio je u bolnici na operaciji.Sad me zanima,buduci da je dobio racun od nekih 600e,koji mora platiti na licu mjesta,za taj 1 dan,a ostalo pokriva putno,da li on ima po povratku pravo na povrat tih 600e buduci da ima normalno zdravstveno i dopunsko osiguranje???Hvalaaa punoooo unaprijed

Dijeli na drugim stranicama

Nek podnese zahtjev za povrat plaćenih sredstava za korištenje zdravstvene zaštite u inozemstvu pa će već netko odlučiti o njegovom pravu, no ukoliko nije platio tih 600 eura može tražiti naknadno izdavanje tiskanice od HZZO-a kojom, ukoliko se ista izda mogu biti pokriveni ti troškovi. U ovom prvom slučaju povrat nije izgledan.

Hvala rubens....naravno da bude platio tih 600e, drugo mu ne preostaje,a ostatak iznosa pokriva putno osiguranje.Zvala sam HZZO i neljubzna teta mi je rekla da on moze po povratku podnijeti zahtjev za povrat novca ali da ce dobiti negativno rješenje.Jadni mi i nase zdravstveno osiguranje,to je sve sto imam rec.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija