Jump to content

Natječaji za posao

The PowerOfNow

Preporučene objave

Imam pitanje. Nedavno sam se prijavila za posao (manager za turistički klaster). Dobila odbijenicu i to je ok. Nisam ispunjavala uvjet (imam SSS, uvjet je bio VSS).

Nedavno sam saznala da je natječaj ionako bio namješten te da osoba koja je dobila posao isto nema VSS, nego SSS. Obzirom da je natječaj išao preko HZZ-a, zanima me šaljem li prigovor/žalbu njima ili nekom drugom tj što mogu npraviti?!

Iako ja nemam uvjete, odlučila sam pisati prigovor na svaki ovakav slučaj jer mislim da bi trebali pisati žalbe i prigovore i prijaviti ovakve slučajeve kome god možemo, jer situacija u malim gradovima nevjerojatna...a ljudi, barem koliko sam ja shvatila, samo sliježu ramenima.

Mislim, vjerujem da je sizifov posao, ali ne znam što bi drugo pokušala. Sreća je kada odbijenicu i dobiješ, a kamoli nešto drugo. Dosad se nisam raspitivala tko je dobio posao u prošlim natječajima, je li imao uvjete bla bla... Koji su subjekti uopće dužni odgovoriti nam na upit o tome tko je dobio posao?!

I još nešto. Grupna odbijenica mi je poslana mailom, ali mailovi nisu stavljeni u bcc nego u cc, tako da ja znam imena svih kandidata koji su se prijavili i bili odbijeni, a i oni znaju da sam se ja prijavila. Je li to kažnjivo?!

p.s. Mogu li sve obaviti anonimno ili će se znati da sam ja pokrenula stvar.

Hvala!

Dijeli na drugim stranicama

Da ne dupliramo odgovore koje sam već dao, vidite molim Vas svi ovaj natječaj, kome se žaliti na ovo???????

Klasa: 023-01/13-01/174

Urbroj: 2186-04-13-01 od 19. III. 2013. (931)

Na temelju čl. 19. st. 2. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN br. 86/08 i 61/11), načelnik Općine Jalžabet raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

za imenovanje pročelnika Jedinstvenoga upravnog odjela Općine Jalžabet – 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme.

Osim općih uvjeta za prijam u službu utvrđene člankom 12. st. 1. Zakona o služb. i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi potrebni su i posebni uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati:

– magistar struke ekonomskog ili pravnog smjera

– najmanje 20 godina radnog iskustva, od toga 4 godine u lokalnoj ili područnoj samoupravi

– znanje vođenja proračunskog računovodstva

– znanje obračuna plaća i naknada

– organizacijske sposobnosti za upravljanje Jedinstvenim upravnim odjelom

– položen vozački ispit B-kategorije.

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:

– životopis

– preslik domovnice ili osobne iskaznice

– dokaz o stručnoj spremi

– dokaz o radnom iskustvu

– uvjerenje da se protiv natjecatelja ne vodi istražni ili kazneni postupak (ne starije od 3 mjeseca)

– izjavu ovjerenu kod javnog bilježnika ili u Općini Jalžabet da za prijam u službu ne postoje zapreke iz čl. 16. Zakona o služb. i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.

Natječajni postupak obuhvaća obaveznu provjeru znanja i sposobnosti kandidata.

Opis poslova radnog mjesta te podaci o plaći kao i o predhodnoj provjeri znanja i sposobnosti kandidata nalaze se na oglasnoj ploči Općine Jalžabet.

Prijave za natječaj podnose se u roku od

8 dana od objave natječaja na adresu: Općina Jalžabet, Trg braće Radić 16, 42203 Jalžabet, s naznakom: »Ne otvaraj – molba za natječaj«.

Odluku o izboru donosi općinski načelnik.

Toliko o toj temi........

pirates5B15D_th.gif

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija