an-arhos objavljeno: 28. ožujak 2013. Dijeli objavljeno: 28. ožujak 2013. Policija u Dugoj Resi zaustavila me je i napisala prekršajni nalog. Ja sam napisao prigovor i sad postupak ide na sud u Karlovcu. Kako sam iz Zagreba, mogu li tražiti preseljenje postupka u Zagreb? I, zapravo nemam broj postupka već samo broj prekršajnog naloga. Mogu li komunicirati sa sudom putem tog broja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 28. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2013. Možete tražiti ali nećete dobiti. Možete biti ispitani u prekršajnom sudu nadležnom po adresi vašeg prebivališta, ali taj sud neće voditi vaš postupak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
an-arhos odgovoreno: 28. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2013. Hvala, a mogu li kontaktirati sud u Karlovcu putem broja prekršajnog naloga jer sam se preselio i naprosto ne mogu primiti nikakav poziv od suda? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 28. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2013. Napišite pismo sudu, vaš OIB je dovoljan. Naravno i u policiji promjeniti boravište. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
an-arhos odgovoreno: 28. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2013. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.