Jump to content

Molim pomoć

Dona Dolores

Preporučene objave

• 2 tjedna kasnije...

pozdrav svima. ovako imam problem i trebam hitni odgovor.pred mjesec i pol dana kupio sam kuću ROH-BAU građenu 1995 godine.kuća ima sve papire od građevinske,lokacijske,glavnog projekta i sve ostalo šta ide.sad nastupa moj problem s hep-operaterom,nadzemni priključak je plačen i priključen 1995 godine.od 1998 se plaća paušalna naknada,e sad znači ja ode u elektru i obavim prijepis vlasništva,zatražim kontrolu priključka i ispravljanje neispravnog položaja stupa priključka,pošto nastavljam s radovima i priključak nije bio aktivan 15 godina,zatražio sam provjeru radi sigurnosti i sebe i drugih koji će koristit struju.bili su obavješteni o stanju priključka,i dva puta su dali odgovor da oni nemaju ništa s tim da je to u mojem vlasništvu,i da moram unajmit ovlaštenog izvođača da to obavi što pred dva dana i jesam učinio.danas su oni došli po nalogu nadređenog i bez mojeg znanja i predhodne obavjesti skinuli brojilo,poslije su htjeli skinuti i ormarić s kablom ali nisam dopustio jer smatram da i skidanje brojila nije bilo u opisu mojeg zahtjeva i da je bilo protuzakonito provođenje naloga.

da li je u ovom slučaju HEP u pravu,da li su smjeli učiniti to što su učinili,i što da ja dalje učinim?molim hitno neki odgovor.

hvala

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija