Jump to content

prelazak na drugu mrežu web shop

Kerisha

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć, 24.3 poslana je potpisana dokumentacija za prelazak na drugu mrežu. Šaljem im upit o stanju tog prelaska. Te me obavještavaju da je prelazak zakazan 28.3.. Taj dan isključena mi je dosadašnja mreža ali karticu za drugu mrežu nisam dobila. Naime moja kartica je poslana krivoj osobi koja je koristila moj broj i moju preplatu, dobivala moje privatne poruke i pozive. Kontaktiram mailom i telefonski operatera da hitnim postupkom blokiraju broj. Što oni odgovore da nije moguće. Osoba koje je dobila moj broj odlazi u njihov centar blokirat broj. Svakodnevno ih kontaktiram, što mailom što pozivom, 8 dana mi je isključen broj, karticu sam tek 8 dan dobila a mobitel još ne. Kažu da je poslan 29.3., danas kažu da će bit poslan idući tjedan. Ostale detalje mogu proslijediti u pm.

Pošto nisu ispunili navedene uvijete iz ugovora da li imam prevo preuzeti mobitel uz tu cijenu a da ugovor postane nevažeći jer rok nije ispoštivan?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija