Jump to content

zajednička imovina


veroz51

Preporučene objave

Molim za odgovor, na suprugu glasi stan koji smo zajedno sagradili, hočemo ga prodati, ali supruga ima kredit ,gdje ne možemo postiči sa ZG bankom reprogram, dali ako mi supruga pokloni stan ,a ja ga prodajem ,dali mi ostaje pravo da je prošlo tri godine od otuđenja ( tj. kada mi je nastala porezna obveza ),da ne platim dodatni porez da sam ga otuđio unutar tri god, na istoj adresi smo uredno prijavljeni i braku smo 36 god.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma možda nisam dobro objasnio ,na suprugu je stan zbog gubitka posla došlo je do otkaza kredita, banci nudimo ,da na otpiše kamate a ostalo da zatvorimo kredit, ali oni ne pristaju i sada joj uzimaju 1/3 mirovine, supruga prodaje stan koji kupac kupuje putem kredita,znači naplatiti će sve, pitanje je bilo ,dali ako mi supruga pokloni stan i ja ga tada prodam , nemam kredit, dali postajem porez. obveznik od dana poklona i onda gubim pravo da sam ga prodao nakon tri godine, jer ako ga prodam odmah u tom slučaju moram platiti ,razliku tj. porez na dohodak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija