Skrbnik objavljeno: 10. travanj 2013. Dijeli objavljeno: 10. travanj 2013. Poštovani, molio bih da me uputite u mom neznanju. naime rođak mi je pravomočno osuđen na dvije godine zatvora zbog prometne nesreče sa smrtno stradalom osobom, te je danas dobio poziv radi uručenja rješenja o upućivanju na izdržavanje kazne zatvora. Naime koja je sada tu procedura, u kom roku bi mogao otići na izdržavanje, te gdje bi mogao kaznu po vašim iskustvima odnosno saznanjima izdržavati. Hvala unaprijed na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 11. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2013. Kod suca izvršenja dobit će rješenje o upućivanju te će mu isti objasnit sva njegova prava.Prvih 6 mjeseci ide u Remetinec a poslije u drugi zatvor.Rok upućivanja je do 21 dan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikica82 odgovoreno: 11. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2013. Dijagnostika u Remetincu traje cca 20-30 dana max. Poslije Turopolje, Lipovica, Valtura, Vukomerec...vec gdje ga dopadne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Skrbnik odgovoreno: 11. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2013. Hvala na odgovorima no imam još jedno pitanje dali ima smisla upučivatu zamolbu za pomilovanje uredu Predsjednika u ovoj fazi dok još nije upučen na izdržavanje kazne. Hvala.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 12. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2013. Sukladno zakonu o pomilovanju molba se može podnijet i nakon pravomoćne presude a prije izvršenja kazne zatvora.Vrijedi pokušat. http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/52506-Zakoni-i-propisi-iz-područja-Kaznenog-prava http://www.mprh.hr/iz-medija-reakcije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flojda odgovoreno: 2. ožujak 2014. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2014. imam decka na izdrzavanju kazne danas sam mu bila isla u posjetu kada sam dosla rekli su mi da sam prekrizena na popisu za posjete makar me je on stavio vec neznam koliko puta na popis. pozive su mu odobrili a posjete neceju molila bi vas da mi kazete zasto nemogu mu u posjete sto mi je raditi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 2. ožujak 2014. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2014. Razgovarajte s Upraviteljem ili sucem izvršenja glede pojašnjenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Blum odgovoreno: 2. ožujak 2014. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2014. Posjete vam nisu odobrene jer vjerojatno niste prijavljeni na istoj adresi odnosno ne živite zajedno no vaš dečko prilikom pisanja zamolbe za odobrenje vaše posjete će biti obavješten da li će vaše posjete biti odobrene ili ne.Ako ste prekriženi kako vi kažete najvjerojatnije niste odobreni.Probajte nazvati njegovog referenta koji mu je dodijeljen pa će vam sve objasniti,a ako je u centru za dijagnostiku nazovite tamo i pitajte. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.