koyot objavljeno: 10. travanj 2013. Dijeli objavljeno: 10. travanj 2013. Pozdrav, Imam slijedeći problem: U procesu sam rastave braka. U braku je rođeno mlt.dijete koje je nakon prekida zajednice ostalo živjeti s majkom u mojoj kući. Kuću sam naslijedio darovnim ugovorom što će reći da je u mom vlasništvu. Supruga u kuću nije ulagala ništa, nije bila u radnom odnosu tijekom braka a ni sada, jedino što je kupila je namještaj u kući ( koji joj i prepuštam ). Pitanje je slijedeće: 1. Mogu li zahtjevati njeno iseljenje iako nismo još "pravno" razvedeni? Da li je ona možda "zaštićena" ukoliko je postupak razvoda u tijeku? 2. Što učini i kome se obratiti u slučaju da se ona ne želi iseliti? 3. Može li se pokrenuti i za to parnica neovisno o tome jesmo li u braku ili ne ili moram čekati da se rastanem pa onda pokrenuti parnicu? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.