Maxolino objavljeno: 17. travanj 2013. Dijeli objavljeno: 17. travanj 2013. Poštovanje, Imala sam iznajmljivače, sve je funkcioniralo super, ali desila mi se kobna greška, imali smo iznajmljivače ali je to bilo poduzeće....ja sam naplatila po cjeniku agencije, a oni po svom cjeniku, sve stoji, sve dokumentirano, ja sam priznala svoj propust na sudu, po dokumentima se vidi da ja nisam naplatila, ali platiti moram, presuda stoji već 2 godine, nisam platila jer nemam otkuda, 120.000 kuna je to, moja baka je umrla i sada se taj stan prodaje, ali ne uspijemo ga prodati. PITANJE : 23.04. imam ročište kod sutkinje pozvano je i ODO Pazin, vanparnično za opoziv uvjetne presude, zbog toga što nisam platila, DALI ODMAH ZAVRŠIM U ZATVOR 23. da me dođu tamo uhapsiti ??? Evo ti je pitanje !!! Samo dali odmah idem u zatvor ili se mogu još vratiti kući, inače po kazni sam dobila godinu dana zatvora ili 4 godine uvjetno, nisam prekršila ništa, posla nema, da ima ja nikad nisam rekla, e ne, nisam kriva, naprotiv, bio je moj propust i plaćam ga ! Dali onda odmah 23.4. završavam u zatvoru ??? Hvala ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 18. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2013. Ne.Prvo ročište pa presuda pa mogućnost žalbe (ako bude postojala) pa tek nakon toga rješenje za upućivanje u zatvor.Proći je još koji dobar mjesec. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maxolino odgovoreno: 18. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2013. Poštovanje, zahvaljujem na odgovoru, ali presuda je već izrečena prije 2 godine ! A nisam se žalila na presudu jer nisam imala razloga kada znam da sam pogriješila, imam samo ročište o opozivu uvjetne presude ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 18. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2013. Pa i na tom ročištu sudac mora donijet odluku da li će uvjetna osuda ostat ili će se pretvorit u zatvor (opozvat). Vaš dio je opisan u čl.58 st.5-8 kaznenog zakona. Bitno je da se ne ide odmah u zatvor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maxolino odgovoreno: 18. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2013. Najljepše Vam zahvaljujem ! HVALA Vam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gus odgovoreno: 18. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2013. Probajte nekako dokumentirati da vam je stan na prodaju(neki izvadak iz agencije ili sl.), moguće da će vam ostaviti uvjet, uz novi rok za isplatu dugovanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maxolino odgovoreno: 18. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2013. Poštovanje, ona to zna, već u predzadnjoj raspravi sam donijela dokumentaciju za to, a što je i najinteresantinije, ona je susjeda i zna da je stan na prodaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gus odgovoreno: 18. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2013. Tim bolje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maxolino odgovoreno: 23. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2013. Sve je završilo u najboljem mogućem redu, HVALA Vam na savjetima ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.