Jump to content

Tele2 ovrha


mpower

Preporučene objave

Postovanje trebao bi hitno vašu pomoć u vezi računa od tele 2.. Ovako u 6mj prosle godine raskinuo sam ugovor sa TELE2 zbog ne mogucnosti placanja racuna imao sam 2000kn racuna i u medjuvremenu sam platio 450kn racun sto mi je ostao medjutim firma pod imenom Inkaso.hr mi je poslala ovrhu bez ikakvog upozorenja i icega.. iznos duga mi je 3080kn sada.. zanima me sto mogu uciniti da platim makar u ratama ili bilo sta jer nemam trenutno toliko novaca za platit racun za mobite :(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav, ja sam imao sličan problem i nazvao sam tu firmu i dogovorio s njima plačanje na rate. Naime zadnju ratu nisam mogao platit i nakon dva mjeseca sam ih nazvao i pitao kao fol koliko još imam za platit. Zaposlenica koja se zove Sara je malo pogledala i rekla mi da nemam ništa jer da mi je dug oprošten ?!?!? trebao sam još platit 1100 kuna i odjednom mi je oprošteno.Zatražio sam da mi pošalje papir da je sve plačeno i oprost duga i sad čekam poštu da vidim što je oprošteno a što ne. Možda i oni meni sad duguju nešto :) .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija