Jump to content

Urota protiv pojedinca

Murciano

Preporučene objave

Poštovanje!

Molio bih vas za savjet oko sljedećeg problema.

Ukratko, oštećen sam na više načina jer je oko mene pokrenuta nekakva tajna istraga i slučaj.

Naime, prije tri godine sam prekinuo vezu sa djevojkom. Ta veza je pojednostavljeno rečeno bila obostrano zlostavljanje. Nakon prekida ta djevojka je pokrenula klevetničku kampanju koja je završila kao osvetnička urota protiv mene s ciljem da me ošteti na sve moguće načine, prikuplja moje izjave klevete za nju i druge(ona je sve što je čula u razgovoru samnom išla prenijeti ljudima) i da me odvede do zatvora, ludnice ili ubije. Istraživanjem sam došao do zaključka da je riječ o metodama koje se zovu Gangstalking i Gaslighting. Slično kao "mobbing na poslu" samo što se ovo događa svugdje a žrtve najćešće budu proglašene paranoidnim šizofreničarima. Ja sam na kraju ostao izoliran ali ne svjestan da se to ustvari dogodilo i tako podložan namještanju i manipulaciji. Protiv mene i moje obitelji su na kraju postali djelatnici policije, ljudi koje poznajem i ne poznajem, rodbina, te ono najgore "kamatari". Većina stvari koje su se događale bile su iscenirane i namještene. Prvo je počelo pozivima u noći s izjavama da me žele maltretirati a zatim i indirektnim prijetnjama uživo s izjavama "Jel ti znaš što će ti se dogoditi". Kasnije su i sami vjerojatno proučili spomenutu metodu Gangstalking i sve krenuli raditi suptilnije namještajući da se sam uništim. Iscenirana tučnjava gdje sam napadnut a gdje su imali namjeru da me ozljede ali sam na kraju ja tu osobu istukao bez ozbiljnih tjelesnih ozljeda ali postupkom(udarac glavom u pod) koji bi se mogao okvalificirati kao pokušaj ubojstva a što bi svjedoci koji su ujedno to i organizirali vjerojatno tako i opisali. Kasnije su mi na treningu borilačkog sporta slomili rame prikriveno kao sportsku ozljedu(čega tada nisam bio svjestan) a i druge lakše ali namjerne ozljede. Problem je što je jedna od bivših djevojaka koja se udružila s pokretačicom svega prijateljica sa trenerom. Ti ljudi su također i osiguravali druge da izvode te sve radnje. Sve je na kraju završilo sistematskom klevetom i prikupljanjem dokaza raznih mojih prekršaja i izjava. U jednoj situaciji su organizirali da me pred više ljudi omalovažava djevojka koju nikada nisam vidio niti komunicirao s njom a koja je izjavila identične uvrede kao i moja bivša putem SMS a koje sam pokazao policajcu "prijatelju". Zbog toga sam uvjeren da je bila uključena i policija te još jedan razlog da mi ljudi ne kažu. Problem je što sam toj djevojci u ljutnji izjavio "Začepi ili ću te baciti niz stepenice!" i tako izjavio prijetnju iako nisam to mislio i napraviti. Također su napali i mojeg mlađeg brata, prijetećim ponašanjem i vrijeđanjem po regionalnoj pripadnosti a što je njega jako uznemirilo a s ciljem da mene uznemire. Kasnije su neki ljudi kreirali situacije da se s tim ljudima koji su napali mojeg brata nađem u nekim konfliktnim situacijama dok im je policija čuvala leđa tj pojavila se tamo u odori ali ne po službenom pozivu. Nakon toga mi se kroz druge ljude indirektno davalo do znanja da ako dignem tužbu protiv njih da će me oni odvesti negdje i istuči. Kasnije su me na sve načine pokušali uvući u tučnjavu a prije toga su prikupljali dokaze da treniram borilački sport i imam se namjeru ići boriti. I policajac je došao na treninge trenirati. Bilo je više puta da me neki ljudi koje i poznajem prate po gradu pa je pitanje i koliko puta su me pratili ljudi koje nisam poznavao. Iskorištavali su moje povjerenje u neke ljude i uz psihološku manipulaciju navodili da napravim neke stvari. Trener i njegov brat su mi ispustili gumu prilikom spusta s biciklom na Sljemenu zbog čeg sam pao i gdje sam se lakše ozljedio ali sam mogao i poginuti.

Prije godinu i pol išao sam na put u više zemalja a sve se odvijalo i tamo putem istih poznanstava. Na kraju su mi namjestili djevojku iz jedne EU zemlje, ali baš zbog činjenice da sam je upoznao u u drugoj EU zemlji to nisam posumnjao. Njezina uloga je bila da glumi moju bivšu, navede me da se što više zaljubim, sluša tuđe upute, izvodi testove, prikuplja informacije, psihološki me zlostavlja i sve razgovore i događaje prenosi većem broju ljudi u Hrvatskoj. Cijelo vrijeme su mi indirektno davali do znanja što rade s ciljem postizanja paranoje. Ta djevojka je došla i u posjetu Hrvatskoj da me iskorištava i sramoti a gdje su svi osim mene znali da je plaćenica. Bio sam svjestan čudnog ponašanja ljudi ali mi nije bio poznat cijeli koncept koji se odvijao niti mogućnost da se izvede. Njihove pokušaje postizanja paranoje do tada nisam intenzivno doživljavao.

Ničega nisam bio svjestan do prekida sa tom "prostitutkom" koji je ona incirala psihološkim trikovima a u koju sam se jako zaljubio. Ona mi je indirektnim načinima(kao i drugi) davala do znanja da zna sve a i previše o mojem životu te su mi htjeli dati do znanja da sam i ono što nisam ili me u to uvjeriti. Doslovno sam "pukao" kada sam shvatio da je povezana s mojom bivšom kao i drugi ljudi te da glumi nju. Završilo je mojom paranojom, jer nisam mogao shvatiti što se točno događa dok su ljudi likovali i psihički me zlostavljali. Iako, jedna osoba koja je dosta toga radila u toj uroti je i rekla da se "nešto" događa i da sramote mene i moju obitelj, iznose obiteljske prilike i da me s ciljem provociraju i jedva čekaju da reagiram. Ali sve je to ostalo na tome te je s vremenom mijenjao priču. Mislim da mi je želio pomoći ali je već bio previše uključen u sve to i tako sudionik kaznenog djela. Godinu dana sam bio u dubokoj depresiji, imao osjećaj da ću dobit moždani udar, u nekim trenutcima razmišljao o samoubojstvu, završio sam na dvije vrste tableta zbog kojih ne mogu imati vozačku dozvolu niti sam bio radno sposoban. Do tada nikada nisam koristio nikakve ljekove. A onda kad sam se malo oporavio, dogodila se ponovno ista stvar. Ponovno su mi namjestili djevojku koju znam duže vrijeme i s kojom sam išao u školu a u kojoj sam potražio utjehu. Trebalo mi je dugo da to shvatim jer nisam želio to vjerovati a njima je vjerojatno bio cilj da što je nevjerojatnije to bolje jer mi nitko neće vjerovati i još će me smjestiti u ludnicu. Oni su htjeli da znam što su mi napravili i tko ali moji dokazi su moja priča, izjave nekih ljudi koji vjerojatno neće svjedočiti, neke slike i tekstovi na facebook. Siguran sam da je dosta ljudi bilo i financirano za te stvari i to od mojeg ujaka. On se potrudio kao i drugi to mi dati do znanja. On nije u dobrim odnosima s mojim ocem iako komuniciraju i glume da je sve u redu. Inače je biznismen i imao je najuspješniju poslovnu godinu baš kada se sve događalo a njegov sin mi je namjestio tučnjavu spomenutu na početku cijele priče.

Osjećam ogromnu nepravdu. Osjećam se oštećeno fizički, psihički i društveno. Duševne boli i štetu smo doživjeli kako ja tako i moja obitelj. Imam indicije da je cijela priča dodatno poticala na mržnju prema nama jer po onome što sam shvatio i što su mi željeli dati do znanja je da nas opisuju kao obitelj "Hitlera".

Također se zbog svega bojim i za svoj život jer kad sam neke stvari otkrio indirektno mi se i to davalo do znanja. Mislim da to neće prestati dok mi se nešto ne dogodi.

Možete li mi dati neki savjet? Nisam siguran dali je ovo za privatnu tužbu ili USKOK i koga uopće tužiti od svih tih ljudi i kako? Sumnjam da će netko svjedočiti, čak i oni koji mi ne žele neko zlo neće htjeti zbog drugih ljudi s kojima su također povezani i jer su već uključeni u ilegalnu radnju te zbog kamatara i policije. Jesu li moje radnje, izjave i neke prijetnje koje sam više puta napravio tijekom svega na neki način opravdane(ublažene) namještenim situacijama, provokacijama i zlostavljanjem? Postoji li u ovakvom slučaju i mogućnost novčane odštete?

Hvala puno!

Dijeli na drugim stranicama

Mislim stvarno. Čemu takvi odgovori?! Kao što sam napomenuo to je bio i cilj skupini a isto tako sam rekao da je jedna osoba i potvrdila moje sumnje, štoviše ona mi je i otkrila na što da gledam. Bio sam kod psihijatra, i to dva, jer na kraju sam i ja pomislio da nešto nije u redu samnom. Ali eto na sreću ima i normalnih psihijatara koji ne pripisuju ljudima neke bolesti. Potpuno sam "bio" zdrava osoba.

Npr. skupi se ti i tvojih 10 prijatelja i svi sinkronizirano krenite imati na piku jednog člana vašeg društva, krenite ga demonizirati pred drugim ljudima kako bi se i oni priključili a onda ga lijepo radite ludim kako bi obolio, podmećite mu na razne načine itd. a što je u mojem slučaju otišlo u ekstreme zahvaljujući mojoj arogantnosti, oštrim jezikom i načinom na koji sam vodio život.

Sve je to moguće, a meni se dogodilo. Ljudi će svašta napraviti za novac što je poznato od davnih vremena, od Jude pa do danas kad ljudi za novac riskiraju svoj život a spremni su drugome i oduzeti njegov.

Samo da napomenem da nakon što se sve dogodilo, 15 ljudi je promijenilo telefonske kartice, oko 20 ljudi je otvorilo nove facebook profile itd.

Molio bih ljude koji su pročitali sve, za konstruktivan savjet.

Hvala.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija