Labello objavljeno: 20. travanj 2013. Dijeli objavljeno: 20. travanj 2013. Molim Vas za pomoc:moli: Gdje konkretno naci tekstove zakona o medjunarodnom privatnom pravu evropskih drzava (onih koje imaju kodificirane norme mpp-a)? neko?:tuzan: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 20. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2013. Poštovani! Pravo sukoba zakona Engleska "law of the conflikt of laws" .Kolizijska se pravila propisuju Zakonom svake države .Unutar pravnog sustava EU kolizijska se pravila propisuju uredbama Vijeća EU. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Labello odgovoreno: 21. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2013. Postovani! Poznato mi je o cemu mi govorite,ali meni treba pomoc gdje naci tekstove zakona zemalja. Kao primjer, Austrijski svezni zakon iz 1978.,znaci tekst zakona, tako i za druge zemlje koje imaju kodificirane norme mppa;) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 26. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2013. Poštovani ! Evo talijanske kodificirane norme možete naći u radu od Francesco Paolo Contuzzi La codificazione nazionale del diritto internazionale privato- komantar na članke 6-12 , 3-15 105,107,941,950. Knjigu možete kupiti samo u talijanskim knjižarama .Možete si pribaviti i usporedbu kineskih kodificiranih normi s talijanskim kodificiranim normama . Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.