Jee objavljeno: 21. travanj 2013. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2013. Pretražila sam cijeli forum i kako se spominju samo nanje materijalne štete izazvane na parkiralištu, odlučila sam da postavim pitanje. Dakle, moja situacija je sljedeća: na mom propisno parkiranom automobilu, u izvrsnom stanju, relativno novom i sa malo kilometraže, tijekom noći, u velikoj brzini naletio je automobil i izgleda napravio totalku! Napravio je i sebi, i njegovo više nije u voznom stanju. Obojica smo registrirani i osigurani kod istog osiguratelja. Policija je stigla 2 sata od moga poziva, a puno više sati od samog događaja! Bio je prvi procjenitelj, i on sumlja da je auto puklo. Sada se moram odlučiti za servis i drugu procjenu. Ako itko ima iskustva, zanima me što me još očekuje, i na što moram paziti. Što više mislim, više vidim da samo gubim! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 21. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2013. procijenitelja određuje osiguranje a ne osiguranik po svojoj želji. ako procijenitelj osiguranja sumnja u svoju procijenu može tražiti da se procijena izvrši u ovlaštenom servisu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jee odgovoreno: 22. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2013. da, to mi je jasno. prvi ne može vidjeti ono što će vidjeti servis! izvana ne izgleda toliko strašno, ali se vidi na oko da je decentrirano, i izgleda da bi to bio veliki problem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.