ramona objavljeno: 26. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 26. lipanj 2006. Molim nekog da mi objasni kako funkcionira pravni sustav u situaciji ako je uvjetna osuda zatvora na 10 mjeseci bila donesena, te je prolongirana na godinu dana pod uvjetom da se u tom roku podmiri dug. U tom periodu nisam uspio podmiriti dug i zadnje rociste kad je bilo poslao sam ispricnicu jer sam bio bolnici. Iz svojih izvora doznajem da je sud donio rjesenje o zatvorskoj kazni mada ja nisam bio na zakazanom rocistu. Zanima me procedura, da li cu rjesenje dobiti postom i nekakav rok za podmirenje duga ili ce samo doci po mene i odvesti me u zatvor??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ramona odgovoreno: 26. lipanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. lipanj 2006. jel stvarnio nitko ne zna odgovor??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MotorolaGirl odgovoreno: 26. lipanj 2006. Dijeli odgovoreno: 26. lipanj 2006. neće te samo odvesti u zatvor, dobit ćeš rješenja o opozivu uvjetne osude te imaš pravo žalbe na njega. osim toga ukoliko ne izjaviš žalbu i rješenje postane pravomoćno, nakon nekog vremena dobiti češ poziv istražnog suca Županijskog suda prema tvom prebivalištu da se javiš na izdržavanje kazne zatvora. ukoliko to ne učiniš, dovesti će te policija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.