Jump to content

opoziv uvjetne presude

ramona

Preporučene objave

Molim nekog da mi objasni kako funkcionira pravni sustav u situaciji ako je uvjetna osuda zatvora na 10 mjeseci bila donesena, te je prolongirana na godinu dana pod uvjetom da se u tom roku podmiri dug. U tom periodu nisam uspio podmiriti dug i zadnje rociste kad je bilo poslao sam ispricnicu jer sam bio bolnici. Iz svojih izvora doznajem da je sud donio rjesenje o zatvorskoj kazni mada ja nisam bio na zakazanom rocistu. Zanima me procedura, da li cu rjesenje dobiti postom i nekakav rok za podmirenje duga ili ce samo doci po mene i odvesti me u zatvor???

Dijeli na drugim stranicama

neće te samo odvesti u zatvor, dobit ćeš rješenja o opozivu uvjetne osude te imaš pravo žalbe na njega.

osim toga ukoliko ne izjaviš žalbu i rješenje postane pravomoćno, nakon nekog vremena dobiti češ poziv istražnog suca Županijskog suda prema tvom prebivalištu da se javiš na izdržavanje kazne zatvora. ukoliko to ne učiniš, dovesti će te policija.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija