Jump to content

Naknada za neiskorišteni godišnji odmor

idmd

Preporučene objave

Lijep pozdrav,

kod trenutnog poslodavca radim od 08.10.2012 na određeno (već treći ugovor na 3 mjeseca). Nisam koristio godišnji odmor, a budući da prelazim kod novog poslodavca datuma 06.05.2013. predao sam pismeni otkaz Ugovora o radu 19.04.2013. Poslodavcu odgovara da radim do kraja otkaznog roka (15 dana) i da me odjavi sa 03.05.2013, no ne želi mi isplatiti naknadu za godišnji (tvrdi da ne može). Budući da je u otkaznom roku i jedan praznik, te sam ja već 2 dana otkaznog roka odradio, da li poslodavac mora isplatiti naknadu za godišnji za proteklih 6 mjeseci u cijelosti ako odradim do kraja i ako me natjera na godišnji odmor, da li mi mora isplatiti 3 dana godišnjeg koje sam već odradio?

Puno hvala.

Dijeli na drugim stranicama

• 2 tjedna kasnije...

Imam pitanje vezano za godišnji, počela sam raditi prošle godine 1.10.2012. i ugovor mi istječe 31.5.2013. Možete li mi reći imam li pravo na cijeli godišnji ili na razmjerni dio. Ako imam pravo na razmjerni dio na koji se način računa i koliko bi to bilo?

Hvala unaprijed na odgovoru,

Lijep pozdrav!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija