Likvor objavljeno: 23. travanj 2013. Dijeli objavljeno: 23. travanj 2013. Poštovani, Imam jedan problem. Znam da je moja greška što je do njega došlo ali sam bio lakovjeran i eto sada problema. Prodao sam auto kupcu iz Požege, mladi dečko, student. To je bilo prije 2 mjeseca. Dečko je obečao da će prebaciti auto samo da mu ostavim tablice da može otići u Požegu da ne plaća (kao student) probne tablice. I kao svaka lakovjerna osoba, mislio da je to to. Prije par dana me zove da on ne bi zadržavao taj auto i da li bi napravili novi ugovor da se auto proda toj trećoj osobi. Naravno da sam to odbio i pitao ga zašto ga nije prebacio. Odgovorio mi je da se (kao) potpisi na osobnoj i na kupoprodajnom ugovoru razlikuju. Nakon tog razgovora sam nazvao poreznu u Požegi i naravno da su mi tamo rekli da su to nebuloze. To sam mu i rekao kada sam ga zvao počeo se opet nešto izmotavati. Tu već skužim da su preprodavači i da muljaju da maknu jednog vlasnika iz knjižice. Nakon toga odem na njuškalo i vidim da se taj auto prodaje od treće osobe(iz S.Brod) s photoshopiranom tablicom. Naravno prvi kupac mi se više ne javlja nego javlja kada ga zovem. Nazovm tu treću osobu i objasnim situaciju i da ću otići na policiju nakon kojeg ta treća osoba mjenja oglas(prijavljeno njuškalu). Polako već gubim živce i svaki puta kada me taj prvi kupac nazove s nekom isprikom ja sve više i više ludim. Sada sam mu zadnje poručio da me čeka ispred policije s tablicama i knjižicom da ga ja odjavim pa nek se on bakće koliko ga volja. Ukoliko se to izjalovi(a vjerujem da hoće), što mi je činiti? U policiji si mi rekli da samo privatna tužba može upaliti. Da li ima kakav način da ga natjeram da to napravi? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.