Jump to content

Bivši poslodavac ne želi dati potvrdu o opisu posla


ZastoJa

Preporučene objave

Dakle, imam problem što zbog određenih razloga moram dokazivati staž u struci. Kako radim svašta nešto (i radila sam), tako mi je u nazivu radnog mjesta obično "stajala" samo jedna stvar, ev.dvije, ne sve što sam radila. Nikad nisam u ugovoru ni kod koga imala opis posla, niti ga vidjela, niti imam kakav papir u vezi toga. Ali, sad mi je jedan bivši poslodavac izašao u susret i bez problema napisao potvrdu u kojoj je naveo koje sve poslove sam radila, ali drugi ne želi. Nisam iz te tvrtke otišla u lošim odnosima, ali očito vlada ona "tko ode, za nas je mrtav". Tako nisam bila dobila ni isplatnu listu zadnju, a tražila sam pismeno. Sad sam u vezi ove potvrde sa opisom posla poslala mail na kadrovsku službu, dobila read recipient, ali nema odgovora već neko vrijeme...probala sam zvati, ali ne puštaju me dalje od tajnice. Ako pošaljem mail direktoru, znam da prvo ide tajnici, i da ga neće proslijediti. Mogu ga probati zvati ili se nadati da ću ga sresti negdje. No, meni je ovo jako važno, i nije još za dugo čekanje.

 

Neki prijedlog? Mogu li se pozvati na recimo to da mi nisu dali opis posla kad su morali, pa nek daju sad? Nek pošaljem zahtjev sa povratnicom, ili što da radim da dođem do toga? Naravno, ako će mi uopće htjeti napisati koje sve poslove sam radila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija