satia.oblet objavljeno: 6. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 6. svibanj 2013. Dva mjeseca radio sam u autopraoni i servisu automobila. U to vrijeme na servisu je bio i automobil moje majke. S obzirom da nisam bio prisutan kada je automobil servisiran nisam upoznat s kvarom, niti sa dijelovima koji su mijenjani. U sklopu servisa je i trgovina auto dijelovima tako da su serviseri bez našeg pitanja uzeli dijelove. Kada je auto izvežen iz radione pitao sam šta je promijenjeno i koliki je iznos računa, na šta sam dobio odgovor da je 800,00 kuna. Rečeno mi je da ću taj dug podmiriti kada dobijem plaču. U međuvremenu pozvao me je prodavač iz trgovine auto dijelova i rekao da dug iznosi 1400.00 kuna, i da ga je potrebno podmriti odmah jer on nije ništa dogovorio sa mojim šefom kako mi je rečeno. Sa 30-tim travnjem mi je raskinut ugovor o radu. I nisam mogao dobiti papire dok nisam potpisao izjavu kojom izjavljujem da mi se s plače odbije iznos 1558,00 kuna za popravak automobila. Najgore od svega je to što automobil nakon servisa još uvijek nije u voznom stanju a oni ne priznaju reklamaciju. Molim nekoga da mi kaže dali i što mogu učiniti, ako mi skinu novce s plače neka barem automobil bude složen. Zanima me koja je inspekcija nadležna za takve slučajeve. Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.