ZABRA objavljeno: 9. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 9. svibanj 2013. Pozdrav, krajem 3. mj. imao sam prometnu nezgodu na gornjem gradu.Moje vozilo u prednji lijevi blatobran i kotač lupila je osoba sa 1,6g/kg alkohola u krvi.Ja sam se uključivao u promet sa parkirnog mjesta i vidio sam vozilo kakvih 40 do 50 m. udaljenosti.Bez ikakvog kočenja osoba u vozilu lupila je u moje vozilo. Dobio sam presudu kao prvookrivljenik da platim kaznu od 600 kn +100 kn, a osoba koja je lupila u moje vozilo 3000 kn minus jedan dan trežnjena (300 kn) što je 2700 kn. Ja sam kažnjen po čl.43 st.2i3 a osoba kao drugookrivljenik po čl.199 st.2i9 Zakona o sigurnosti prometa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 10. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 10. svibanj 2013. Sve ok.Oba kriva kako je i napisno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.