anonimno objavljeno: 27. lipanj 2006. Dijeli objavljeno: 27. lipanj 2006. dana 11.8.2005.policajac me je zaustavio i optužio da sam prošao kroz crveno.bio sam na pripremnom ročištu sam i na glavnoj raspravi sa policajcem.presuda 1000 +100 kn,oduzimanje vozačke ako u 1 god.počinim kaneno djelo i 2 boda.sudkinja je uvažila policajca i nije priznala da je policajac napisao krive ulice i mjesto prekršaja i mjesto gdje me je zaustavio!!!zaboravio sam reći da je sa mnom bila i moja supruga.da li da pišem žalbu.koliko mogu izgubiti dodatno u kunama?kad nastupa zastara?koliko brzo reagira vrhovni sud?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damjan3 odgovoreno: 28. lipanj 2006. Dijeli odgovoreno: 28. lipanj 2006. pa ako je policajac napisao pogrešno mjesto i ulicu prekršaja, to je netočno utvrđeno činjenično stanje i time automatski pobijaš prekršajni nalog koji je zbog istog nevažeći. Preporučam napisati žalbu, te unutar nejga, navesti da je nalog nevažeći zbog tog i tog... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
damjan3 odgovoreno: 28. lipanj 2006. Dijeli odgovoreno: 28. lipanj 2006. ne znam jel si skuzio ono prije, al evo da ti pojasnim..imas suprugu kao svjedoka, koja moze tvrditi da se ti nisi nalazio u to vrijeme na tom mjestu, što je i točno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.