mateo55 objavljeno: 10. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 10. svibanj 2013. poštovani, molim vas za savjet - moja situacija je ovakva: radio sam u jednoj ugostiteljskoj firmi više od dvije god. nedavno je došlo do nesporazuma između mene i šefa, razlog toga bio je sto nisam htio pristati na rad nakon radnog vremena i to ne plaćeni, nakon toga me poslao kući i zaprijetio otkazom(spominjao je i otkazni rok). Drugi dan sam došao normalno na svoje radno mjesto i naravno na vrijeme - šef me tamo dočekao i rekao da sam dobio otkaz i da nemam više što tamo raditi. Za tjedan dana me nazvao da dođem po dokumentaciju - pri tome me dočekao sa ugovorom o sporazumnom raskidu radnog odnosa (kojeg je htio da potpišem), več je imao sređene papire odjave s zdravstvenog i mirovinskog (u kojem je kao razlog prestanka svojstva osiguranika naveden "sporazum" - a ugovor o sporazumnom raskidu još nisam ni potpisao) molio sam ga, pošto je on meni dao otkaz, da mi spremi i takvu dokumentaciju, na što je odgovorio da to više nije moguće jer je već napravio odjave - i zaprijetio mi je da ako ne potpišem sporazum da mi neče dati ni jedan dokument i toliko me isporvocirao da sam popustio i potpisao i sa time sam sada izgubio sva prava. molim vas za savjet - postoji li kakav način da se izborim za neka od svojih prava i što uopće da sada napravim? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
njuco odgovoreno: 11. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2013. poštovani, molim vas za savjet - moja situacija je ovakva:radio sam u jednoj ugostiteljskoj firmi više od dvije god. nedavno je došlo do nesporazuma između mene i šefa, razlog toga bio je sto nisam htio pristati na rad nakon radnog vremena i to ne plaćeni, nakon toga me poslao kući i zaprijetio otkazom(spominjao je i otkazni rok). Drugi dan sam došao normalno na svoje radno mjesto i naravno na vrijeme - šef me tamo dočekao i rekao da sam dobio otkaz i da nemam više što tamo raditi. Za tjedan dana me nazvao da dođem po dokumentaciju - pri tome me dočekao sa ugovorom o sporazumnom raskidu radnog odnosa (kojeg je htio da potpišem), več je imao sređene papire odjave s zdravstvenog i mirovinskog (u kojem je kao razlog prestanka svojstva osiguranika naveden "sporazum" - a ugovor o sporazumnom raskidu još nisam ni potpisao) molio sam ga, pošto je on meni dao otkaz, da mi spremi i takvu dokumentaciju, na što je odgovorio da to više nije moguće jer je već napravio odjave - i zaprijetio mi je da ako ne potpišem sporazum da mi neče dati ni jedan dokument i toliko me isporvocirao da sam popustio i potpisao i sa time sam sada izgubio sva prava. molim vas za savjet - postoji li kakav način da se izborim za neka od svojih prava i što uopće da sada napravim? Više ništa ne možete napraviti,jer ste potpisali sporazumni OTKAZ,i prihvatili uvjete iz istog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.