kadmir objavljeno: 14. svibanj 2013. objavljeno: 14. svibanj 2013. Vec se to dugo zna da ce se prosirivati put prema oblaznici Pule od Ipsilona, vec su i radovi poceli ali mi jos Hrvatske ceste nisu prihvatile isplatiti vrijednost nekretnine, jer je po njihovoj procjeni vrijednost duplo manja od stvarne. Pitanje je da li mi mogu oduzeti ili primorati da napustim vlasnistvo ako neprihvatim ponudu. Da li je neko vec imao takvih iskustava i da li ima specijalista za to podrucje koji bi mogao da me pravno zastupa? Citiraj
zmodri11 odgovoreno: 2. lipanj 2013. odgovoreno: 2. lipanj 2013. Ako ne pristanete mogu vas izvlastit , naravno uz nadoknadu ali ne kakvu vi želite. Možet im podići cijenu ali mora biti realna da bi je oni prihvatili. Bilo je ljudi što su se mislili obogatit za nešto kvadrata terena, nakraju su ih izvlastili ili su promjenili projekt ceste. Izvlaštenja im oduzimaju puno vremena. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.