Jump to content

Ugovor o darovanju-kako

SWAROVSKI

Preporučene objave

Poštovani, molim vas da mi pomognete oko ugovora o darovanju. Stric mi želi darovati neko zemljište (obična livada) i ja sam u NN kupila Ugovor o darovanju, međutim, na njemu imam predviđeno mjesto za upisati najviše dvije čestice, a ja ih imam 15-ak.Vezano uz to imam par konkretnih pitanja:1.Kako sve te čestice ubaciti u taj već kupljeni ugovor? Da li je moguće da ga pretipkam na komp i samo ostavim više mjesta da mi stanu sve čestice?2. Kome mi taj ugovor nosimo? Samo javnom bilježniku ili i na Poreznu upravu? 3. Kakva je dalje procedura odnosno kako teče cijeli taj postupak? Puno puno vam hvala jer sam totalno izgubljena.:bang:

Dijeli na drugim stranicama

To je samo koncept ugovora, moguće je upisati neograničeni broj čestica ;). Najbolje bi bilo cijeli taj ugovor prepisati na prazan papir ( može i na komp ) i ubaciti sve čestice. Taj ugovor odnosi se javnom bilježniku, poreznoj i u gruntovnicu. Prvo se ovjerava potpis darivatelja kod javnog bilježnika. Kod javnog bilježnika saznati će te što dalje. Može i on direktno preko sebe to poslati poreznoj i u gruntovnicu ili će te to napraviti Vi.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija