gpostic objavljeno: 16. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 16. svibanj 2013. Poštovanje. Zovem se Goran Poštić i živim u Slavonskom Brodu. Imam jedan problem vezan za kupoprodaju pokretnine (kiosk TIBO). Prije određenog vremena sam sakupcem potpisao Predugovor o prodaji pokretnine i isti smo ovjerili kod javnog bilježnika. Budući da se kiosk nalazi na gradskoj tržnici u Slavonskom Brodu, imao sam ugovor o najmu prostora za postavljanje kioska, kojeg sam ispoštovao do datuma prodaje kioska. U predugovoru smo i kupac i ja naveli da kupac preuzima sve obveze režija, kao i plaćanje najma prostora na gradskoj tržnici. Po dolasku u prostorije uprave gradske tržnice su nas izvjestili da oni ne prihvaćaju predugovor kao valjan dokument i da neće najam prebaciti na kupca. Zanima me da li Predugovor ima istu težinu i važnost kao i ugovor? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 16. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 16. svibanj 2013. Predugovor obvezuje ugovarane strane na sklapanje ugovora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.