cuishle objavljeno: 17. svibanj 2013. objavljeno: 17. svibanj 2013. Dobar dan! Molila bih Vas da mi pojasnite što znači ako u izvadku zemljišne knjige stoji da je ZK poduložak u prijepisu (nije verificiran)? U kupnji stana sam i zaista bih Vas molila odgovor. Zgrada se također vodi kao oranica u posjedovnom listu, dok u zk ulošku je navedeno kao zgrada, vlasništvo čisto, bez tereta, jedino piše da je zk poduložak u prijepisu i nije verificiran...to mi nije jasno što to znači i može li dovesti do problema pri kupnji i prijepisu vlasništva? Unaprijed hvala Citiraj
bovu odgovoreno: 17. svibanj 2013. odgovoreno: 17. svibanj 2013. ako je ZK skinut sa interneta ZK izvadak nije verificiran . treba poći u gruntovnicu i tražiti vlasnički list, prije potpisivanja kupoprodajnog ugovora. ako u vlasničkom listu piše da je kč. oranica znači da je zgrada nelegalno izgrađena. Citiraj
cuishle odgovoreno: 17. svibanj 2013. Autor odgovoreno: 17. svibanj 2013. Zk je dobiven u agenciji nekretnina i izvađen kod Zk referenta..nije preko interneta...ja sam preko interneta gledala i na netu stoji da zk poduložaj je u prijepisu, a na zemljišnoknjižnom izvadku (originalu) toga nema Citiraj
cuishle odgovoreno: 17. svibanj 2013. Autor odgovoreno: 17. svibanj 2013. znači trebam otići još u gruntovnicu i pogledati za zgradu vlasnički list..puno hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.