Jump to content

Osiguravajuće kuće, odštete i odvjetnici

Amper

Preporučene objave

Zanima me da li je netko u zadnje vrijeme (nakon početka krize) dobio zadovoljavajuću odštetu od osiguravajuće kuće vezano uz prometnu nezgodu? Konkretno me zanimaju slučajevi manjih invalidnosti, npr. slomljena ruka ili noga, povrede oka ili nosa, potrgani ligamenti, i sl.

Zanima me o kojim se iznosima radi tako da mogu objektivnije procijeniti ispravnost iznosa iz moje presude.

Naime, odvjetnik je prilikom samog početka procesa rekao da će odšteta koju ću dobiti biti dvostruko veća od one koja mi je danas presuđena. Postoji li mogućnost da odvjetnici budu u sprezi s osiguravajućim kućama, ili pak da nas oštećene izigraju kako bi nas privikli na suradnju s njima?

Dijeli na drugim stranicama

• 1 godina kasnije...

Ovako, imam pitanje, zamolila bih Vas za vaše iskreno mišljenje. Rođak mi je imao prije 2 i pol godine prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, no on je potpuno oslobođen krivnje. Radi za jedno poduzeće te je vozač u tom poduzeću. Njegovo vozilo je bilo osigurano za vrijeme nesreće. Zanima me, ima li on pravo na odštetu s obzirom na osiguranje i kako da stekne mogućnost da dobije odštetu? Hvala

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija