Jump to content

sanacija zidova iz pricuve

dzodza

Preporučene objave

dva zida u sobi su mi bila jako unistena usljed curenja vode, zgrada nema predstavnika suvlasnika vec duze vrijeme, pa se obratila upravitelju. Taj poslao majstore, vidjeli , slikali i onda par dana nista. U stanu iznad mene nema nikog, vlasnici u drugoj drzavi, a majotri moraju uci da bi vidjeli da li je voda curila zbog nekog kvara ili nemaara u tom stanu ili je problem negdje u vertikali cijevi. NAkon par dana natezanja sa upraviteljem, koji je tvrdio da ja moram doci do tih vlasnika stana i moliti ih da pustaju vodu, jedna od susjeda konacno otvara stan, majstori utvrdjuju da kada nije bila dobro silikonizirana te da je vjerovatno od tog curila voda po mojim zidovima. Konacno krene sanacija, tuku dijeli ta dva zida i to do cigle, nakon par dana stavlja se zbuka i zatim fino gletanje. Zapinje kad treba obojiti sobu. Ja zelim da se soba dovede u stanje u kakvom je bila, tj. da se oboje sva cetri zida, ne pristajem da se oboje dva ( oni farbaju samo u bijelu boju). Upravitelj tvrdi da se moram za preostala dva zida obratiti vlasniku stana iznad mene, jer to ne pokriva osiguranje. Pa zasto je onda uopce i ovo radilo na teret osiguranja, ako je vlasnik stana iznad mene krivac? ONda on mora platiti ukupnu stetu?

MOlim pomoc.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija