Lombarda objavljeno: 21. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 21. svibanj 2013. Vodim spor s poslodavcem. Znam da će trajati bar godinu, godinu i pol. Imam zaštićeni račun jer je moj u blokadi. Kroz to vrijeme sigurno neću riješiti blokadu. Moje pitanje je slijedeće: Ako dobim spor - zaostatke plaća, naknadu štete - da li se isplata vrši na blokirani račun, ili zaštićeni ili 2/3 na zaštićeni a 1/3 na blokirani?? Kak to u tim slučajevima ide - ako netko pouzdano zna, nek javi! Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lombarda odgovoreno: 23. svibanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2013. Kaj nitko ništa ne zna? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
matovilka odgovoreno: 4. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2013. Koliko ja znam, ako ti je račun u to vrijeme i dalje blokiran, a imaš zaštićeni račun, uplate i dalje idu i na jedan i na drugi prema zakonskim propisima. Ne znam kolika ti je plaća, odnosno naknada plaće, pa ne mogu reći da li je to 2/3 + 1/3 ili drugačije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.