displai objavljeno: 21. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 21. svibanj 2013. Dobar dan. Mene zanima kako napisati zahtjev za skrbnistvo nad djetetom. Otac se slaze s tim da djete bude kod mene. Molim nekoga da mi pomogne. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 23. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2013. Obzirom da dijete majku sasvim očito nema (umrla?, lišena roditeljske skrbi? slično?), a otac koji je odsutan/spriječen (odlazi na "put", na izdržavanje zatvorske kazne?) brinuti o svom djetetu ga nije povjerio osobi koja ispunjava uvjete za skrbnika... ...czss će ga staviti pod skrbništvo i imenovati mu skrbnika, pa će živjeti s njim, s nekom drugom osobom ili biti smješteno u udomiteljsku obitelj, dom za djecu i sl. A možda (?) od svih mogućih osoba i ustanova upravo sa vama... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
displai odgovoreno: 23. svibanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2013. o cemu vi pricate ??? i po cemu ste zakljucili da djete nema majku...ja sam majka....ali hvala ipak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 24. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2013. Pričam o tome što skrbništvo jest. Pod skrbništvo se stavlja (samo) djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi tj. o kojoj roditelji ne brinu. Pitate po čemu zaključujem? Vlastitim riječima govorite drugima upravo to: da dijete majku koja bi o njemu brinula nema ili ona o njemu ne brine (a otac se slaže da dijete živi s nekim trećim, pa taj netko pita za skrbništvo). Ako imalo sumnjate u točnost tvrdnje da vaše dijete nitko neće staviti pod nečije skrbništvo (niti roditelja imenovati skrbnikom) samo zato jer ne živite s njegovim ocem ili jer ne živi s oba roditelja, javite se slobodno kad i ako se to ikad dogodi, pa ponovno upitajte o čemu pričam(o). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.